Oppdatering fra skipper Svenn Samuelsen

Hei alle sammen. En liten hilsen fra oss ombord i M/S Grytøy. Vi ligger nu i Stokksund og skal i dag mandag 25 juni gå til Rørvik, trenger 8 timer. Der skal vi bunkre diesel  og vann. Kokken skal også her handle inn matproviant. Tirsdag 26 juni går vi fra Rørvik til Sandnessjøen, bruker ca 10 timer. Onsdag 27  juni går vi så fra Sandnessjøen til Bodø, bruker ca 12 timer. … Torsdag 28 juni får vi fra Bodø til Lødingen, bruker her ca 10 timer. Fredag 29 juni går vi fra Lødingen til Harstad, regner med å være i område Lundenes ca kl 17 00 på fredag. Etter et opphold her går vi til kai i Harstad. Der Grytøy lå da hun var i rutefart, (i kai huken innenfor der hurtigbåtene til Senja legger til). Ellers så hadde vi en fantastisk opphold på Leksa fra santansaften til søndag 24 juni der familien Berg tok i mot oss med bløtkake og glede og livlig humør. De hadde eid Grytøy tidligere da båten ble solgt fra Harstad. Her tok vi ombord livbåten og annet utstyr som hørte til båten fra gammelt av. Hjertelig takk til familien Berg på Leksa fra oss på M/S Grytøy. Hilsen til dere alle fra oss på M/S Grytøy som snart er hjemme.