Lenker

LENKER SOM OMHANDLER M/S GRYTØY

Nordnorsk Fartøyversenter sin blogg om restaureringen av M/S Grytøy. Her legger Fartøyvernsenteret ut bilder og tekst om fremdriften av restaureringa.

M/S Grytøys offisielle Facebook-gruppe. Alt om M/S Grytøy, Bilder, Minner, Gode Historier, oppdateringer fra Venneforeingen, Dugnadsgjeng, osv.

M/S Grytøys profil på STP-Forum, et forum for deg med interesse for transport på sjø og land, kom i kontakt med andre som deler interesser, få tips og triks, og for M/S Grytøys del, masse oppdateringer på arbeid ombord, med myye bilder.

ANDRE LENKER SOM KAN VÆRE INTERRESANTE

Facebookgruppen «Gamle Harstad» for deg som oppvokst, bor, eller har bodd i Harstad. Flotte bilder, minner, og gode historier.

Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter. Står blant annet bak prosjekter som «Hestmanden», «D/S Kysten» og «M/S Gamle Oksøy»

Hardanger Fartøyvernsenter. Står blant annet bak prosjekter som «D/S Stord 1» og «M/F Folgefonn. Egen utsilling viet til HSD

Nordnorsk Fartøyvernsenter. Står blant annet bak prosjekter som «R/S 38 Biskop Hvoslef», «M/J Anne Bro» og «M/K Sjøgutten». Vil også være til stor hjelp for vårt eget prosjekt «M/S Grytøy»

Norsk Forening for fartøyvern. Norsk forening for fartøyvern skal fremme bevaring av verneverdige fartøyer, og ivareta det frivillige fartøyvernets interesser.

Riksantikvaren. Riksantikvaren om Fartøyvern.

Skipsregistrene, søk etter fartøy i skipsregisteret.

 

 

Nylige innlegg

Dugnad

Det er nå behov for litt dugnadsinnsats utover våren og mot sommern

i første omgang skal de bordene som ikke er skiftet ut langs siden skrapes ren for maling og oljes. venneforeningen ber derfor medlemmer (både nåværende og nye, gamle som unge) om å melde seg, det legges opp til dugnad både hverdag og helg.

de av dere som ønsker og være med oss på dette kan gi beskjed til Dagfinn Gjertsen på telefon 418 06 919.

PS: ta med godt humør og gode historier.

  1. Årsmøte 2017 Skriv en kommentar
  2. Medlemsmøte Skriv en kommentar
  3. Valg i venneforeningen MS Grytøy Skriv en kommentar
  4. Årsmøtereferat 2015 Skriv en kommentar
  5. Digitaltrykk av MS Grytøy. Skriv en kommentar
  6. Stiftelsen Uni gir kr 100000.- Skriv en kommentar
  7. Årsberetning 2014 Skriv en kommentar
  8. Årsberetning 2014 Skriv en kommentar
  9. Årsmøte 2015 Skriv en kommentar