Bilder fra anløp på Leksa

Da M/S Grytøy anløp Leksa, og sin gamle ‘familie’, tok Hilde Birgitte L. Berg mange gode bilder av båten. Her legger vi ut tre av dem, med mannskapet, og sammen med familien Berg. Det vil etterhvert bli lagt opp et eget album på facebook, og da lagt ut høydepunktene derfra her på hjemmesiden. Stor takk til Hilde Birgitte.

Fra anløp på leksa

Fra Venstre bak: Kjell Martin Danielsen -altmuligmann samt fotograf på turen, Ole ‘kokk’ Hansen -kokk, Jakob Lauritsen -Maskinist, Vidar Øvregård -teknisk «geni», Svenn Samuelsen -Skipper, Egil Hansen -motormann (sittende foran)

 

fra anløp på Leksa

Fra Venstre : Vidar Øvregård -teknisk «geni», Egil Hansen -motormann, Svenn Samuelsen -Skipper, Kjell Martin Danielsen -altmuligmann samt fotograf på turen, Hilde Birgitte L. Berg, Ole ‘kokk’ Hansen -kokk, Jakob Lauritsen -Maskinist, Dagrun Lillevold Berg.

 

fra anløp på Leksa

Fra Venstre : Vidar Øvregård -teknisk «geni», Egil Hansen -motormann, Svenn Samuelsen -Skipper, Kjell Martin Danielsen -altmuligmann samt fotograf på turen, Jakob Lauritsen -Maskinist, Ole ‘kokk’ Hansen -kokk, Dagrun Lillevold Berg, Olav D. Berg