Styreleder har ordet.

24.03.21

Status og oppdatering. Jeg starter med den gode nyheten – Vi har fått svar fra Troms – og Finnmark Fylkeskommune, som har bevilget 2,2 millioner til MS Grytøy. Dette er prioritert til prosjekter som bidrar til at båten kan bli «Sjøklar» etter riksantikvarens definisjon av begrepet. noe som tilsier at båten skal kunne sjøsettes og gå for egen maskin til nærmeste kai. Dette slik at den kan komme av slipp og vi unngår å båndlegge slipp hos NNFA, med de kostnader slik slippsetting medfører. Tildeling av midlene er delvis begrunnet i den store dugnadsinnsatsen som har vært i foreningen. Så all honnør til våre aktive medlemmer og dugnadsgjengen. Vi håper at flere melder seg til å bidra når været blir litt bedre. Vi ønsker også å engasjere «dugnadshelger» for de av oss som ikke har mulighet til å delta på dagtid. Deler av Styret og vår maritime prosjektgruppe hadde i dag møte med NNFA og vår nye Prosjektleder Jan Åge Sørlie, i disse pandemitider foregikk møtet på Teams. Vi har påbegynt planlegging og prioritering av oppgaver slik at vi skal få til en best mulig fremdrift i prosjektet og kan få MS Grytøy tilbake på sjøen. status pr nå, er at NNFA er godt i gang med brannhemming av maskinrom, og vår nye prosjektleder melder fra når det er klart for ny dugnadsinnsats på dette området. Når vi kommer over påske og det er avklart hvilke restriksjoner som gjelder vil vi komme tilbake med innkalling til årsmøte. Dersom noen har saker å melde til årsmøtet kan disse sendes styret på post@grytlandsferga.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *